Planning
Wijs een bestuurder toe aan je transport

Een transportopdracht naar je bestuurder sturen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

✍️ Voeg een bestuurder toe zodra je je transport aanmaakt:

1- Maak een nieuw transport aan

Meer informatie over Hoe maak ik een transport aan op Dashdoc?

2- Klik in mijn bronnen op stuurprogramma en kies of voeg je stuurprogramma toe

3- Registreer je en je transport wordt naar debestuurder gestuurd!

🖥️ Wijs een bestuurder toe vanuit "Mijn transporten":

1- Zodra je een transport hebt geselecteerd, klik je op middelen ''plannen of uitbesteden'' .

2- Kies tussen "Plannen" of

"Uitbesteden".

3- Voer de naam en/of registratiegegevens van de bestuurder in

4- Kies "Plan" om het aan je planning toe te voegen, of "Plan en stuur naar bestuurder" als je "Stuur naar bestuurder" hebt aangevinkt.

🗓️Een bestuurder toewijzen vanuit "Planning:

1- Sleep je transport van je bestelling naar de gewenste datum en bestuurder in je planning.

2- Klik op Verzenden naar bestuurder.

💡De bronnen die gekoppeld zijn aan je bronnen worden automatisch geselecteerd wanneer een stuurprogramma wordt toegewezen. Meer informatie in dit artikel 🚚.

Meer informatie over Bestuurders mobiele app.

Nog geen klant? Als je een demonstratie wilt ontvangen en onze oplossing wilt uitproberen, laat het ons dan hier weten: