Een ander type dienst factureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek hoe je een andere dienst kunt factureren (opslag, verkoop van goederen of pallets, enz.)

👣 De stappen

Om een factuur te maken die geen transport bevat, ga je naar Mijn facturen en volg je onderstaande stappen:

• Klik op de 3 puntjes rechtsboven en selecteer “+ een factuur zonder transport maken”.

• Kies je klant om te factureren

• Voeg vervolgens zoveel factuurregels toe als je wilt:

• Als je klaar bent, kun je de proforma delen door op “Delen” te klikken of klik op “Afwerken”.

De factuur is compleet ! 👏

Wil je de factuur nu delen met je contacten? Volg de handleiding in dit artikel: Hoe kan ik mijn factuur en documenten delen?

Dupliceren "Ander type dienst" facturen

Met Dashdoc kunt u dit type factuur dupliceren, zodat u niet elke maand dezelfde informatie opnieuw hoeft te kopiëren. Of de factuur nu concept, finaal of betaald is, Dashdoc maakt een nieuwe conceptfactuur aan met dezelfde informatie.

U kan :

• Een enkele factuur dupliceren: ga naar transportdetails > klik op “Meer acties” > Dupliceren :

• Meerdere facturen in bulk dupliceren : selecteer meerdere facturen > klik op “Meer acties” > Dupliceren :

❌ Waarschuwing: dupliceren werkt alleen voor facturen zonder transport