Gast klant
Ik ben opdrachtgever en een vervoerder heeft me uitgenodigd op Dashdoc
Ik ben opdrachtgever en een vervoerder heeft me uitgenodigd op Dashdoc

Hoe meld ik me aan? Hoe navigeer ik in Dashdoc ?

Support Dashdoc avatar
Geschreven door Support Dashdoc
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gastenportaal gebruiken ?

Welkom bij Dashdoc, wij zijn blij dat u bij ons bent!

Om u al onze functies te laten gebruiken, vindt u hieronder alle nodige informatie.

Na uw eerste verbinding via de uitnodigingsmail kunt u via deze link toegang krijgen tot Dashdoc: https://www.dashdoc.eu/app/login/.

Dashdoc werkt het best in Google Chrome als internet browser. Indien u Google Chrome nog niet gedownloaded heeft, kan dat via deze link.

Aarzel niet om een snelkoppeling op uw bureaublad te maken om gemakkelijker toegang te krijgen.

Als u nog geen toegang hebt, vraag dan uw vervoerder om u uit te nodigen.

Beginscherm

1: Kies de transporten die u wil zien volgens hun status: Bezig, Voltooid, …

2: Zoek een transport via het nummer van de vrachtbrief, afhaalplaats of via onze filters.

3: Visualiseer de vervoersdocumenten in één muisklik.

4: Klik op een transportlijn om het detail te zien

5: Vindt uw weg naar onze dashboards

Uw transporten vinden en exporteren

1: Bekijk de transporten en bijhorende documenten in één muisklik.

2: Kies de transporten die u wil beheren.

3: Exporteer de transporten naar Excel of enkel de bijhorende documenten (U ontvangt deze per e-mail).

Lees ons specifiek artikel om de procedure in detail te bekijken.

Transportopdrachten creëren

Via Dashdoc kunt u uw transportopdrachten rechtstreeks naar uw vervoerders sturen.
Op die manier kan u:

• alle gewenste informatie vinden in verband met de vrachtbrief

• in real time de transporten en documenten opvolgen

Lees ons specifiek artikel om de procedure in detail te bekijken.