De mobiele applicatie (bestuurders) 📲
Inschrijving/connectie
Opleiding voor chauffeurs + Documentatie om af te drukken voor bestuurders
Opleiding voor chauffeurs + Documentatie om af te drukken voor bestuurders

Hier vindt u een opleiding en PDFs die u kunt afdrukken om mee te geven met uw bestuurders

Anush Polfliet avatar
Geschreven door Anush Polfliet
Deze week bijgewerkt

Welkom bij Dashdoc!

Heb je net je chauffeurs uitgerust met de Dashdoc applicatie?

Hier zijn een paar tips om je te helpen bij het opleiden van je chauffeurs!

1. 🎥 Hoe voer ik een eenvoudig transport uit op de Dashdoc app?

Deze video helpt je :

• Een opdracht ontvangen

• Een opdracht uitvoeren in de Dashdoc applicatie (valideren, wijzigen, reserveren, enz.)

• Elektronische vrachtbrieven ondertekenen en delen met uw ondertekenaars

2. Documentatie voor het trainen van je chauffeurs op de Dashdoc app

Dankzij deze documentatie kunt u de belangrijkste fasen van de mobiele applicatie delen met uw chauffeurs om :

• Aanmaken van een elektronische vrachtbrief

• Onderteken van een eCMR

Klik op volgende links om de documentatie voor bestuurders af te drukken :

De documentatie voor de bestuurder is eveneens beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Slowaaks:

3. Pas je applicatie eenvoudig aan:

Als u bent ingelogd bij Dashdoc, kunt u verschillende instellingen beheren op de mobiele applicatie. U kunt :

4. Snelle toegang tot je documenten bij een controle!

In het geval van een controle kunnen je chauffeurs de vrachtbrief eenvoudig bekijken door op "De vrachtbrief bekijken" te klikken. Deze knop is in elk stadium van de opdracht toegankelijk.

5. Verschillende soorten transport uitvoeren

Link naar artikelen uit het Helpcentrum die elk type uitleggen:

ADR : Vul alle gegevens van het ADR-vervoer direct in Dashdoc in.

IDTF : Als je een order ontvangt met goederen die onder de IDTF normen vallen op de mobiele applicatie, zal Dashdoc je vragen om informatie over de reiniging in te voeren. Dit zijn de verschillende stappen van de applicatie:

Bevestig de reiniging > Wie heeft de reiniging uitgevoerd > Soort reiniging > Gebruikt product > Foto van de reinigingsbon > Standaard transportprocedure

Rondes / rotaties: Beheer je rondes / rotaties met de Dashdoc applicatie. Voeg eenvoudig je rondes toe aan dezelfde transportmissie!

De regiebon : Maak je onderaanneming opdrachten en voer je charter opdrachten rechtstreeks uit via de mobiele applicatie. Je kunt begin- en eindtijden, pauzes, extra informatie, enz. invoeren.