Hoe kan je je mobiele Dashdoc-App bijwerken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij brengen regelmatig nieuwe versies van de mobiele toepassing uit waarmee je de werking ervan kunt optimaliseren.

Android:

1- Ga naar de Play Store,

2- Tik "Dashdoc" in de zoekbalk,

3- Kies de App "Dashdoc" met het blauwe logo,

4- Klik op "bijwerken" (denk eraan de automatische bijwerking van je Apps toe te laten),

IOS :

1- Ga naar de App store,

2- Tik "Dashdoc" in de zoekbalk,

3- Kies de App "Dashdoc" met het blauwe logo,

4- Klik op "bijwerken" (denk eraan de automatische bijwerking van je Apps toe te laten),

5- Android en iOS: Ga na of de App is bijgewerkt: "instellingen" => Informatie

Als je geen toegang hebt tot updates voor je telefoon, neem dan contact op met de operations- of telefonie provider van je bedrijf.

Nog geen klant? Krijg je graag een demonstratie, laat het ons dan hier weten: