De mobiele applicatie (bestuurders) 📲
Instellingen
Hoe kan ik de taal wijzigen die wordt gebruikt in de mobiele applicatie?
Hoe kan ik de taal wijzigen die wordt gebruikt in de mobiele applicatie?

Maak het al je chauffeurs gemakkelijk om de Dashdoc mobiele applicatie te gebruiken door deze in hun taal in te stellen.

Support Dashdoc avatar
Geschreven door Support Dashdoc
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De taal wijzigen die wordt gebruikt in de mobiele applicatie

De Dashdoc mobiele applicatie is standaard in het Frans.

Al uw chauffeurs kunnen hun mobiele applicatie instellen in een van de talen die Dashdoc ondersteunt, door naar Instellingen > De taal veranderen.

Ze kunnen dan de taal kiezen waarin ze de applicatie het prettigst vinden: Grieks, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Servisch, enz.

De gewenste taal wordt niet aangeboden

We horen graag van je! We vullen de lijst met beschikbare talen regelmatig aan op verzoek van onze gebruikers.

Nog geen klant? Als je een demonstratie wilt ontvangen en onze oplossing wilt uitproberen, laat het ons dan hier weten: