Wat is Dashdoc?
Wat zijn de sterke punten van Dashdoc vergeleken met andere oplossingen?
Wat zijn de sterke punten van Dashdoc vergeleken met andere oplossingen?
Sofie Halé avatar
Geschreven door Sofie Halé
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dashdoc, de krachtige software voor transportbeheer (TMS)

Dashdoc software is ontworpen om het interne beheer van vervoerders en opdrachtgevers te vergemakkelijken. Om dit te bereiken is het platform gebouwd op solide fundamenten:

Een SaaS-werking, toegankelijk via elk medium.

De software is gebruiksvriendelijk, ontworpen door transportprofessionals om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij wat er in de praktijk wordt verwacht.

Integratie met de verschillende essentiële tools die vervoerders en opdrachtgevers dagelijks gebruiken: telematica, boekhouding en facturering, vracht informatie uitwisseling. Het is nu mogelijk om uw processen te vereenvoudigen en alles samen te brengen op hetzelfde platform.

Goed om te weten: Dashdoc kan u helpen om over te stappen op papierloze transportdocumenten, inclusief elektronische vrachtbrieven! Dit betekent dat vervoerders, opdrachtgevers, geadresseerden en alle andere relevante contacten op de hoogte worden gehouden en de levering in real time kunnen volgen.

Wat zijn de vier belangrijkste onderscheidende kenmerken van Dashdoc?

Dashdoc, het verbonden TMS

De term 'verbinding' heeft verschillende aspecten:

• Elke transportbelanghebbende kan inloggen op de software als account eigenaar of als gast. Hierdoor profiteren alle medewerkers van hetzelfde informatieniveau en kunnen ze zelfs op het laatste moment anticiperen op beslissingen.

• Dashdoc is toegankelijk vanaf elk apparaat (tablet, smartphone of computer) en vanaf elke locatie.

Dashdoc, het intuïtieve TMS

Of je nu gewend bent om je planningen in Excel te maken, of je werkt nog steeds met veel papier, Dashdoc is een echt alternatief om je efficiëntie te verbeteren. U vindt er alle functies die u elke dag gebruikt... maar dan op een duidelijkere, gebruiksvriendelijkere manier!

De mobiele applicatie van Dashdoc, die gebruikt wordt voor de elektronische vrachtbrief, wordt geprezen door chauffeurs.

“De vrachtbrieven zijn veel leesbaarder en het voordeel is dat de applicatie in meer dan 17 talen is vertaald. Chauffeurs kunnen het heel gemakkelijk gebruiken.” (Maikel Bou Ghazale - Operations Manager bij PROTER)

Dashdoc, het collaboratieve TMS

Als het gaat om samenwerken en transparant en effectief communiceren, maakt Dashdoc echt het verschil. Het is een samenwerkingstool vanuit verschillende hoeken:

• Informatie wordt in realtime teruggekoppeld en bijgewerkt dankzij de verschillende integraties en globale gegevens (afgelegde kilometers, ETA), wat ondersteuning van onschatbare waarde biedt bij het nemen van beslissingen en de mogelijkheid om direct te reageren op onvoorziene gebeurtenissen tijdens een reis.

• Bij de communicatie zijn alle partijen betrokken die bij het transport betrokken zijn (vervoerder, chauffeur, opdrachtgever), wat betekent dat een groot aantal telefoontjes kan worden vermeden: iedereen wordt gewaarschuwd en ziet de informatie die ze nodig hebben precies op het platform.

Het Dashdoc support team is er om u te helpen

Het Dashdoc support team maakt echt het verschil als het gaat om het gebruik van de software. Voormalige transportprofessionals beantwoorden uw vragen en begeleiden u door uw ervaring.

Bij Dashdoc draait alles om ondersteuning, want de klant heeft baat bij hulp vanaf de onboarding-fase tot aan de volgende fasen. Responsiviteit is het sleutelwoord van het team.

“We houden van deze manier van werken, het is flexibel, er is veel reactievermogen.” (Teddy Van Assel - Directeur van Transports Van Assel)

Als je tijd en kosten wilt besparen en tot 21 dagen contant geld wilt besparen, of als je nog een vraag hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Dashdoc team: