Pas uw scherm aan

Bespaar tijd door de gegevens weer te geven die je interesseren.

Support Dashdoc avatar
Geschreven door Support Dashdoc
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dashdoc laat je de weergave in de verschillende secties aanpassen om de ruimte en de informatie die je weergeeft te optimaliseren.

Toegang met één klik tot Dashdoc :

Om Dashdoc met één klik te openen vanaf je bureaublad, maak je een snelkoppeling in je browser. Voor Google Chrome :

De snelkoppeling verschijnt dan op uw bureaublad. Klik erop om toegang te krijgen tot uw Dashdoc account:

De planningsweergave aanpassen :

Bekijk het gedetailleerd artikel voor alles wat je moet weten over het schema.

In het tabblad "Schema" is het scherm verdeeld in twee delen: de bestelput aan de linkerkant, het schema aan de rechterkant..

Pas het venster aan:

Kies de breedte van elke sectie om een goed overzicht te krijgen van je bestelling en je planning.

Klap de zijbalk van het menu terug.

Als je meerdere schermen hebt, kun je het venster uitbreiden over meerdere schermen en de breedte van het besturingselement goed aanpassen.

Selecteer de planningsweergave :

Kies of je wilt plannen :

• Door bestuurder

• Per voertuig

• Per aanhanger

• Per onderaannemer: alleen beschikbaar met het aanbod "TMS onderaanneming". Zie voor meer informatie het speciale artikel hier.

Schakel met één klik over van de ene weergave naar de andere of sla de weergaven op die je het meest gebruikt door een Favoriet aan te maken:

Belangrijke informatie weergeven :

• Geef de relevante informatie weer met behulp van het tandwieltje rechts van de laatste kolom in je besteloverzicht. Je kunt klikken en slepen om de volgorde van de kolommen te kiezen:

• Kies de informatie die moet worden weergegeven op de planningskaarten met het tandwiel rechtsboven:

Transport- en charterweergaven aanpassen :

Je kunt de kolommen die worden weergegeven op je ruimte aanpassen.

1- Klik in de categorieën "Transport" of "Charters" op het wiel rechts van de kolom Documenten

2- Selecteer de kolommen die je wilt weergeven en klik en versleep de kolommen om ze in de gewenste volgorde te zetten.

3 - Registreren

Goed om te weten:

• Je kunt voor elke categorie (voltooid, gecontroleerd, betaald, gefactureerd) een andere weergave selecteren en deze wordt bewaard.

• Elke gebruiker kan zijn weergave per categorie aanpassen aan de behoeften van zijn werkstation

Nog geen klant? Als u een demonstratie wilt en onze oplossing wilt uitproberen, laat het ons dan hier weten