Beheer van commerciële discretie

Commerciële discretie beheerd in een papierloze omgeving.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je opdrachtgever vraagt je een transport met commerciële discretie uit te voeren? Dat kan nu volledig elektronisch met Dashdoc!

Vanuit het webplatform
Vanuit de mobiele applicatie

Een transport met commerciële discretie aanmaken vanuit het webplatform

Om dit te doen vink je bij het aanmaken van je transport vanuit het webplatform of de mobiele applicatie het vakje "Commerciële discretie" aan:

Door dit vakje aan te vinken creëert Dashdoc 2 e-cmrs :

• De eerste is met de afhaallocatie geladen voor levering op het adres van de klant

• De tweede is met het adres van de klant als laadplaats, voor levering op de feitelijke losplaats.

Vanaf de ontvangst van de opdracht tot aan de ondertekening wordt de bestuurder in elk stadium geïnformeerd dat het vervoer in commerciële discretie wordt uitgevoerd.

Hij kan de vrachtbrief niet delen vanuit zijn mobiele applicatie om zo de informatie niet openbaar te maken.

Als je het delen van informatie van ons webplatform naar de laad- of loslocaties hebt geactiveerd, ziet iemand alleen het deel van het transport dat hem aanbelangt.

Een transport met commerciële discretie aanmaken vanuit de mobiele applicatie

Klik op de knop "Nieuw transport"

Klik onderaan het formulier op het vakje "Commerciële discretie"