Herinneringen van facturen sturen naar klanten

Vanaf je facturen kun je nu betalingsherinneringen sturen naar je klanten

Sofie Halé avatar
Geschreven door Sofie Halé
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De stappen

• Open de factuur die je opnieuw wilt verzenden

• Klik op Meer acties en vervolgens "Stuur een herinnering"

• Selecteer een bestaand facturering contact of voeg een nieuw e-mailadres toe. Klik vervolgens op “per e-mail verzenden”.

• Dit is wat je contactpersoon zal ontvangen:

• In de kolom “Herinnering” kun je snel zien of er een herinnering is verzonden, naar welke contactpersoon en of deze is ontvangen.

• Je kunt de verzonden herinneringen ook bekijken door rechtsboven op je factuur op “informatie” te klikken.

Te betalen facturen bekijken

In één oogopslag kun je de vervaldatum van je facturen zien: als deze is verstreken, wordt dit in rood weergegeven in de lijstweergave, maar ook op de factuur:

Je kunt ook je achterstallige facturen filteren om erachter te komen welke je moet uitdunnen:

​Zodra de factuur is gemarkeerd als betaald, wordt de vervaldatum niet langer als verlopen aangegeven.

Nog geen klant? Als u toegang wilt tot een demo van het Dashdoc TMS, vertel het ons hier :