De mobiele applicatie (bestuurders) 📲
De elektronische vrachtbrief
Ondertekenaars in Dashdoc: hoe deze toevoegen, wijzigen of verwijderen?
Ondertekenaars in Dashdoc: hoe deze toevoegen, wijzigen of verwijderen?

Hoe ondertekenaars aanmaken, wijzigen of verwijderen op het webportaal of vanuit de mobiele applicatie?

Support Dashdoc avatar
Geschreven door Support Dashdoc
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📝 Ondertekenaars in Dashdoc

Wat is een ondertekenaar in Dashdoc?

Ondertekenaars zijn afzenders of contactpersonen gelinkt aan afhaal- en afleveradressen die de elektronische vrachtbrief zullen ondertekenen.

Hoe een ondertekenaar toevoegen, wijzigen of verwijderen via het webportaal?

U kunt via het Dashdoc webportaal ondertekenaars toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Vanuit een transport dat bezig is, kunt u een ondertekenaar toevoegen of wijzigen zolang de ophaling of aflevering niet voltooid is.

Om dat te doen, klikt u op het adres van ophaling/aflevering, en klikt u op de knop "+ nieuwe ondertekenaar" om er een aan te maken, of kiest u de ondertekenaar die u wil wijzigen uit de lijst die getoond wordt.

U kunt ook een ondertekenaar wijzigen of verwijderen vanuit het adresboek.

Open de details van een bedrijf waarvan de locatie gemarkeerd is als locatie voor ophaling of aflevering. Klik vanuit dit scherm op de knop "Ondertekenaars". U heeft nu toegang tot de volledige lijst van mogelijke ondertekenaars voor dit adres. U kunt van hieruit ondertekenaars wijzigen of verwijderen.

Hoe een ondertekenaar toevoegen of wijzigen vanuit de mobiele applicatie?

Dit kan rechtstreeks wanneer een bestuurder een ophaling of aflevering laat ondertekenen.