Hoe schrijf je je als bestuurder in op Dashdoc?

Eerste gebruik van de mobiele toepassing Dashdoc. Hoe een bestuurder registreren?

Support Dashdoc avatar
Geschreven door Support Dashdoc
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Download de Dashdoc app op App Store voor IPhone, of op Play Store voor Android. Om te weten hoe u uw app kunt bijwerken gaat u naar hier.

2. Ga naar de Dashdoc app en voer de uitnodigingscode in die in de sms staat, of de transportcode van de zending die u door de afzender is toegewezen.

3. Voer uw handtekening in op het scherm. Die zal op al uw vrachtbrieven gebruikt worden.

Bent u nog geen klant? Als u toegang wilt krijgen tot een demo, laat het ons dan hier weten: