Alle collectiesWat is Dashdoc?🚀
🔗 Hoe verwijs ik een nieuwe gebruiker door naar Dashdoc?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ken je andere bedrijven die een helpende hand naar digitalisering kunnen gebruiken?

Vertel ze over Dashdoc en laat ze de kracht van een samenwerkend TMS ontdekken. Voor elke bedrijf dat u succesvol doorverwijst en waarbij het bedrijf klant wordt, win jij €200 aan cadeaubonnen.

🎥 Video: Hoe een bedrijf doorverwijzen naar Dashdoc

Wie kan deelnemen aan het referral programma?

Alle gebruikers van bedrijven die klant zijn met een actief account kunnen andere bedrijven doorverwijzen naar Dashdoc.

Alleen bedrijven die nog geen account hebben bij Dashdoc kunnen doorverwezen worden door al een actieve klant van Dashdoc.

Om de cadeaubonnen te ontvangen, moet het bedrijf die u heeft doorverwezen zich registreren via de link die ze zullen krijgen. Als het bedrijf een nieuwe account direct vanaf de Dashdoc website aanmaakt, worden de cadeaubonnen niet vrijgegeven.

⚠️ Dashdoc kan op elk moment besluiten om de uitbetaling van de beloning stop te zetten in geval van misbruik van de referral en/of overtreding van onze gebruiksvoorwaarden. Voor meer informatie, raadpleeg ons document over de gebruiksvoorwaarden.

Hoeveel bedraagt de referral bonus?

Momenteel is de referral bonus vastgesteld op €200 voor de Dashdoc gebruiker dat de nieuwe klant heeft verwezen naar Dashdoc.

💡 Houd er rekening mee dat de cadeaubon altijd het bedrag is dat geldt op het moment dat het bedrijf dat u naar ons verwezen heeft zich inschrijft en zijn of haar abonnement start (niet noodzakelijk het bedrag dat gold op het moment dat de doorverwijzing werd gemaakt).

Hoe deel ik mijn referral link ?

Vanuit de webapplicatie:

1. Log in op uw Dashdoc account en klik op referral bonus onder Instellingen.

2. Vul op de pagina die wordt geopend het e-mailadres in van de persoon die je naar Dashdoc wilt doorverwijzen en stuur hem of haar de referral link!

Hoe krijg ik mijn referral bonus ?

Als ik Dashdoc aan iemand heb doorverwezen :

Uw cadeaubon wordt u binnen maximaal 30 dagen (werkdagen) toegestuurd, nadat het bedrijf dat u heeft doorverwezen een abonnement op Dashdoc heeft genomen.

Als ik door de referral link bij Dashdoc ben gekomen:

• Vraag een demonstratie van Dashdoc aan met de referral link die u is toegestuurd.

• En starten maar !