Dashdoc : wachtwoord vergeten

Je wachtwoord wijzigen / wachtwoord vergeten

Myriam Roué avatar
Geschreven door Myriam Roué
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Ga op de startpagina van Dashdoc naar "Inloggen".

2. Klik onder "Aanmelden" op "Wachtwoord vergeten".

3. Voer je e-mailadres in en klik op "Mijn wachtwoord opnieuw instellen".

4. Er is zojuist een e-mail verzonden waarin je wordt uitgenodigd om je wachtwoord opnieuw in te stellen!

Dashdoc scherpt zijn beveiligingsinstellingen aan, dus je wachtwoorden moeten nu aan de volgende criteria voldoen :

• Minimaal 6 tekens,

• Bestaat uit cijfers en letters,

• Wees anders dan veelgebruikte wachtwoorden,

• Lijkt mogelijk niet op uw persoonlijke gegevens,

• Kan niet alleen numerieke tekens bevatten.

Nog geen klant? Als u een demo wilt ontvangen en meer wilt weten over gedematerialiseerde transportdocumenten met Dashdoc, vertel het ons hier :