Flow
Dashdoc Flow - Boek een slot in slechts een paar klikken!

Dashdoc maakt het snel en gemakkelijk om afspraken te boeken...

Sofie Halé avatar
Geschreven door Sofie Halé
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij Dashdoc Flow, we zijn blij dat je bij ons bent!

🏭 Een klant vraagt je om je slots te boeken op hun site? Een afspraak boeken wordt kinderspel dankzij Dashdoc Flow!

Vanaf je computer of mobiele telefoon, met een paar klikken maak je een afspraak in minder dan twee minuten, hou het uur mar in het oog ⏱️!

🚚 Een eenvoudige en effectieve manier om de wachttijden voor uw chauffeurs op locatie te verminderen.

Ga naar Dashdoc Flow via de url-link die uw klant heeft opgegeven en klik op "+ Boek een slot":

Kies je zone op basis van je activiteit:

Selecteer uw tijdslot :

Maak je account aan of log in met je inloggegevens:

Ben je een nieuwkomer? Maak je account aan door je volledige naam en e-mailadres in te vullen. Kies een wachtwoord en klaar!

Selecteer je bedrijf in de vervolgkeuzelijst of voeg het toe aan de lijst:

💪 Je bent er bijna, nog maar een paar klikken verwijderd van het bevestigen van je slot...

Voeg indien gewenst een referentie of notitie toe, die gedeeld zal worden met de site, en bevestig je boeking:

🎉 Gefeliciteerd! Je hebt je 1ᵉʳ slot geboekt!

Je hebt nu toegang tot alle afspraken die voor je hele bedrijf zijn gemaakt en kunt ze indien nodig verzetten of annuleren!

Nog geen klant? Als u toegang wilt tot een demo en digitale transportdocumenten met Dashdoc wilt uitproberen, vertel het ons hier :