🖥️ Toegang tot de klantenportaal mogelijk maken vanaf uw website
🖥️ Toegang tot de klantenportaal mogelijk maken vanaf uw website

Geef je klanten direct toegang tot Dashdoc via een knop op je website.

Anush Polfliet avatar
Geschreven door Anush Polfliet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om u te helpen uw klanten altijd een betere service te bieden, heeft u de mogelijkheid om een directe link naar het klantenportaal toe te voegen vanaf uw website.

Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf uw website een knop "Traceer mijn zendingen" te installeren, waarmee uw klanten toegang krijgen tot het Dashdoc tracking portaal.

Tracking knop voor transporten op je site

Als je klanten nog geen toegang hebben, kunnen ze je een uitnodiging sturen via dit kanaal en ontvang je een e-mail om ze toestemming te geven.

Klanten toegang / uitnodigingsverzoek

Wil je een echt voorbeeld zien? U kunt toegang krijgen tot de " klantenportaal " van onze partner Translyre.com

⬇️ Je kunt de parameters instellen met behulp van onze instructies ⬇️

1. Jouw logo toevoegen in Dashdoc

Waar kunt u uw logo bijwerken? klik hier voor instructies

2. Voeg de klantportaal knop toe aan de site:

• Open het html-bestand van de pagina waar je de knop wilt toevoegen

• Lokaliseer de <header></header> tags

• Kopieer en plak het script tussen de tags

• Verander de pk in de pk van je Dashdoc account

<script id="dashdoc-portal" pk=51783 src="https://api.dashdoc.eu/files-static/js/customer-portal-v1.js"></script>

Zoek je Dashdoc ID:

• Ga naar het Dashdoc adresboek

• Ga naar Vervoerders of opdrachtgevers, afhankelijk van uw activiteit

• Zoek uw bedrijf

• Open de details van uw account

• Kopieer de laatste ID in de URL