Mapon connectie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de connectie tussen Dashdoc en Mapon te kunnen maken, moet ter voorbereiding het volgende gebeuren :

Genereer in uw Mapon-platform een API-sleutel en selecteer de voertuigen waarvan u de sporen wilt traceren.

1- Link uw telematica software aan Dashdoc :

• Log aan op uw Dashdoc portaal

• Gaan naar "Instellingen"

• Selecteer vervolgens "Extensies"

• Selecteer de tab "Telematica"

• Klik op "Telematica toevoegen"

• Selecteer de leverancier "Mapon"

Om de koppeling te maken, geeft u het Token in dat u gegenereerd heeft op uw Mapon platform.

2- Uw wagenpark opzetten :

Uw voertuigen in Dashdoc worden automatisch gelinkt aan uw voertuigen in Mapon via de ingevoerde kentekenplaat.