Uw account instellen 🔧
Entiteiten instellen in Dashdoc
Personaliseer uw vrachtbrief en charter bevestiging in Dashdoc
Personaliseer uw vrachtbrief en charter bevestiging in Dashdoc

U kunt uw vrachtbrief en charter bevestiging aanpassen aan uw specifieke eisen of condities.

Anush Polfliet avatar
Geschreven door Anush Polfliet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vrachtbrief

1- Ga naar "Instellingen".

2- Selecteer "Transportcontract" en vervolgens het gewenste contract.

• Voeg bij "Mijn eigen vervoerscontract gebruiken" uw gewenste tekst, condities, voorwaarden,...toe die op de CMR zullen verschijnen.

3- Klik op "Opslaan".

Charter bevestiging

1- Ga naar "Instellingen".

2- Selecteer "Charter bevestiging"

3- Voeg uw gewenste tekst, condities, voorwaarden, etc... toe in het open tekstveld, deze zullen op uw charter bevestiging verschijnen

4- Klik op "Opslaan".

Het telefoonnummer en e-mailadres van de gebruiker die de transportopdracht of charterbevestiging verstuurt, zullen zichtbaar zijn op het document, als ze geregistreerd zijn in zijn profiel.

Nog geen klant? Als u interesse hebt in een demo of test van gedigitaliseerde transportdocumenten met Dashdoc, laat het ons dan hier weten: